Ο Χάρης Βαρθακούρης στην οικογένεια της Panik Records

 


Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο single που ετοιμάζει ο Χάρης Βαρθακούρης στη νέα δισκογραφική στέγη του.

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Χάρη Βαρθακούρη, έναν από τους πιο ταλαντούχους, επιτυχημένους κι αγαπητούς δημιουργούς και καλλιτέχνες της γενιάς του.

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο και τον Χάρη Βαρθακούρη έγινε στα γραφεία της εταιρείας, μέσα σε κλίμα χαράς

Έμφυτο ταλέντο και γιος του Γιάννη Πάριου, ενός από τους πλέον καταξιωμένους και δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, ο Χάρης Βαρθακούρης ξεδίπλωσε από νωρίς το μουσικό του χάρισμα.

Σε ηλικία μόλις 10 ετών συνέθεσε και ερμήνευσε με τον πατέρα του το τραγούδι του «Πιο Καλή Η Μοναξιά», που έμεινε γνωστό ως «Το Τραγούδι Του Χάρη».

Το 1995 ένωσε για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Πάριο, στο πλατινένιο άλμπουμ «Παρέα Με Τον Χάρη», υπογράφοντας τη μουσική και την παραγωγή των 11 τραγουδιών, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα έκανε την πρώτη του επί σκηνής εμφάνιση, δίπλα στον πατέρα του και τον Στέλιο Ρόκκο, στην «Πύλη Αξιού», στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο του CD single κυκλοφόρησε το 2000, με τίτλο «Προκαταβολικά», που αποτέλεσε προάγγελο του ολοκληρωμένου άλμπουμ «Αδέσποτες Οι Νύχτες».

Ακολούθησαν οι δισκογραφικές δουλειές «Αδυναμία Μου», που περιλαμβάνει την διαχρονικά αγαπημένη επιτυχία «Βράδια Αξημέρωτα», «Φώναξε Πιο Δυνατά» και «Άρχοντας Του Κόσμου».

Έχει συνθέσει πολλά κομμάτια για άλλους καλλιτέχνες (εκτός από τον πατέρα του), μεταξύ των οποίων οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Νατάσα Θεοδωρίδου και STAN Αντιπαριώτης. Επίσης, έχει γράψει μουσική σε διαφημιστικά, καθώς και μουσικά θέματα για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Στο ενεργητικό του έχει και επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσία: το 2019, μαζί με τη σύζυγό του Αντελίνα, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο «Globetrotters» (Star), το 2020 ανέλαβε την παρουσίαση του «Big Brother» (2020) και στη συνέχεια την εκπομπή «ΣουΚου Family» μαζί με τη σύζυγό του, ενώ το 2021 συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us» (Alpha).

Σε λίγες ημέρες, θα κυκλοφορήσει και το πρώτο single που ετοιμάζει ο Χάρης Βαρθακούρης στη νέα δισκογραφική στέγη του.


Από το Blogger.