Δέσποινα Βανδή: Οι music experts που θα την πλαισιώσουν στο «Chart Show»


 

Το «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή έρχεται στον Alpha.

Το εντυπωσιακό trailer είναι στον αέρα και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Το απόλυτο μουσικό σόου έχει τους απόλυτους Experts της μουσικής και τη Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι από τις πιο επιδραστικές παρουσίες στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, γνώστης και λάτρης της μουσικής και, αναμφισβήτητα, μοναδικός στο είδος του.

Διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Panik Records που μετρά περισσότερους από 150 καλλιτέχνες, ο Γιώργος Αρσενάκος βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη καριέρα δεκάδων τραγουδιστών, αλλά και πίσω από music hits που αγαπάμε να τραγουδάμε.

Ως Music Expert, με το κύρος του και την πολυετή πείρα του στο χώρο της μουσικής, έχει άποψη και λόγο σε κάθε διαδρομή που ακολουθεί το «Chart Show». Ο Γιώργος Αρσενάκος θα μας εκπλήσσει κάθε φορά με όσα θα μας αποκαλύπτει.

«Chart Show» χωρίς Chart Expert δε γίνεται.

Γνώριμος από παλιά και εμπνευστής και δημιουργός του αρχείου της Ελληνικής Δισκογραφίας, ο Πέτρος Δραγουμάνος καταρτίζει τη λίστα κατάταξης των τραγουδιών. Η αγάπη του για τη μουσική, η μεθοδικότητα αλλά και η εμπειρία του είναι σφραγίδα εγκυρότητας για κάθε chart.

Κάθε Σάββατο και ένα Top 30 με αγαπημένα τραγούδια, ανατροπές, εκπλήξεις και ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη μουσική παρέα.

Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες; Οι απαντήσεις όλες έρχονται στο «Chart Show» και γεμίζουν τα βράδια μας μουσική.

Το «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή, το απόλυτο μουσικό show, έρχεται στον Alpha.Από το Blogger.