Η Πίτσα Παπαδοπούλου συνεργάζεται δισκογραφικά με τον Γιώργο Θεοφάνους

 


Η Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσιάζει δύο νέα τραγούδια.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου συνεργάζεται δισκογραφικά με τον Γιώργο Θεοφάνους σε δύο νέα τραγούδια με τους τίτλους «Σήκωσέ Το» και «Κοίταξέ Με Στα Μάτια», που κυκλοφορούν, μαζί με music videos. Τους στίχους υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου με τη γνήσια και ξεχωριστή φωνή της, που μας έχει χαρίσει δεκάδες διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής: Γιώργος Ζαμπέτας, Τόλης Βοσκόπουλος, Αντώνης Βαρδής, Βίκυ Μοσχολιού, Αντώνης Ρεπάνης Τάκης Μουσαφίρης, Στέλιος Καζαντζίδης.

Η γνωριμία και συνεργασία της με τον σύνθετη Τάκη Μουσαφίρη στις αρχές τις δεκαετίας του 1980 αποτέλεσε σημαντικό βήμα για την καθιέρωση της στη μουσική βιομηχανία. Στις μεγάλες επιτυχίες της συγκαταλέγονται τα τραγούδια «Θα Τα Βροντήξω» (1983), «Θυσιάστηκα» (1984), «Γκρέμισ’ τα» (1986) και «Θα κάνω ό,τι Μου Αρέσει» (1990).

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει τώρα δύο ξεχωριστά λαϊκά τραγουδιού με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και τους εμπνευσμένους στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το «Σήκωσέ Το» και το «Κοίταξέ Με Στα Μάτια» παρουσιάστηκαν πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου σε μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά με πρωταγωνίστρια την Πίτσα Παπαδοπούλου και αμέσως γοήτευσαν το κοινό.

Τα δύο νέα τραγούδια «Σήκωσέ Το» και «Κοίταξέ Με Στα Μάτια» της Πίτσας Παπαδοπούλου κυκλοφορούν στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

«Σήκωσέ Το»



Από το Blogger.