Γιώργος Νταλάρας: «Ρεμπέτικο Με Ωραία Παρέα» στο «Christmas Theater»

 


Ο Γιώργος Νταλάρας θα μας ταξιδέψει με «Ωραία Παρέα» στο ρεμπέτικο.

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο «Christmas Theater» για μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες.

Ο Γιώργος Νταλάρας προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός κι εκτός σκηνής.

Είναι οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, ερμηνευτές, μουσικοί που αγαπάει και θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα. Μαζί τους και με οδηγό τραγούδια, γνωστά και ανείπωτα, ο Γιώργος Νταλάρας επιδιώκει να μεταμορφώσει το κοινό της βραδιάς στο «Christmas Theater», σε μια ωραία παρέα.

Είναι ωραία να είμαστε παρέα. Γιατί «οι παρέες γράφουν ιστορία». Γιατί όταν μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τα ίδια τραγούδια ανακαλύπτουμε τον κώδικα του μαζί, της παρέας, της  ομάδας, και πορευόμαστε με σεβασμό σε κοινές αξίες.

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται για να παρουσιάσει το «Ρεμπέτικο Με Ωραία Παρέα» την Παρασκευή 15 Απριλίου στο «Christmas Theater».

Μαζί του ο Γιάννης Διονυσίου, ο Βασίλης Κορακακης, η Κατερίνα Παπαδόπουλου και η Ασπασία Στρατηγού.

Ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε στο παρελθόν ότι: «Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας. Θεωρώ ότι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει μουσειακό ή γραφικό. Θα συγκινεί και θα εμπνέει πάντα, τους πιο αξιόλογους, ταλαντούχους κι ευαίσθητους ανθρώπους κάθε γενιάς. Τους μουσικούς, συνθέτες και τραγουδιστές, που στην ουσία είναι η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού».

«Κάθε φορά που καταπιάνομαι με αυτό το τραγούδι, όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένο μέσα μου μουσικά, ανακαλύπτω ακόμη άγνωστα πράγματα, στους μουσικούς δρόμους, στις ερμηνείες, στον δυναμισμό και στην ιδιαιτερότητα με την οποία οι στίχοι αποτυπώνουν συναισθήματα και γεγονότα, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε αυτήν την τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού», ανέφερε.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας, Κωνσταντίνος Γεδίκης, Βασίλης Κορακάκης, Νίκος Σαμαράς (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Γιώργος Μαρινάκης  (βιολί), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Ανδρέας Παπάς, Στράτος Σαμιώτης (κρουστά).

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας

Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης ΚουμπιόςChristmas Theater

Γιώργος Νταλάρας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 21:00


Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου 137)


Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, viva.gr, ct.gr

Από το Blogger.