Ελένη Φουρέιρα και Evangelia στην ισπανική έκδοση του «Fotia» – Ακούστε το «Perder Control»

 


Η Ελένη Φουρέιρα και η Evangelia μεταφέρουν για ακόμα μία φορά όλο τον αισθησιασμό τους.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Evangelia συνεχίζουν να μας βάζουν «Fotia» παρουσιάζοντας το καυτό ντουέτο τους σε ισπανική έκδοση με τίτλο «Perder Control».

Η Ελένη Φουρέιρα, η εκρηκτική performer με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη και η Evangelia, η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, μεταφέρουν, για ακόμα μία φορά, όλο τον αισθησιασμό τους μέσω του «Perder Control».

Το «Fotia», που έχει γραφτεί από την Evangelia, τον αποκλειστικό της παραγωγό Jay Stolar (Selena Gomez, Demi Lovato) και τον Ελληνογερμανό παραγωγό Alexis Troy, συναντά τους Daniel González Sobrino και Daniela Blau για να δημιουργηθεί η νέα version με τους ισπανικούς στίχους.

Τα ισπανόφωνα τραγούδια δεν είναι κάτι ξένο για την Ελένη Φουρέιρα.

Έχει ερμηνεύσει ξανά τραγούδια σε αυτή τη γλώσσα, όπως το «Fuego» και το «El Ritmo Psicodélico», γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, ενώ αποτελεί μία από τις αγαπημένες διεθνείς καλλιτέχνιδες των Ισπανών, με το «Fuego» να γίνεται πλατινένιο στη χώρα και την ίδια να κάνει δεκάδες sold out εμφανίσεις στην Ισπανία.

Η ελληνική έκδοση του «Fotia» αποτέλεσε το theme song του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure και παρουσιάστηκε από την Ελένη Φουρέρια και την Evangelia σε ένα μοναδικό opening act που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts και στο Top 5 του Airplay Chart, ενώ παραμένει σταθερά στις τάσεις του TikTok.

Tο vizualizer video για το «Fotia» έγινε #1 trend στο YouTube, μετρώντας περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια views, τη στιγμή που το επίσημο music video του έχει ξεπεράσει τις 1,3 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

Το «Perder Control» κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.Από το Blogger.