«Όλο Κάτι Μου Λείπει»: Ο Λάκης Παπαδόπουλος παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του

 


Ο Λάκης Παπαδόπουλος δημιουργεί έναν αξιοζήλευτο δίσκο.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ανεξάντλητος δημιουργικά, επανέρχεται με ένα νέο άλμπουμ που έχει τίτλο «Όλο Κάτι Μου Λείπει» και κυκλοφορεί σε CD από το Ogdoo Music Group.

Στον δίσκο συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Γιάννης Κότσιρας, Δώρος Δημοσθένους, Απόστολος Μόσιος και η Σοφία Ράπτη, ενώ τα περισσότερα τραγούδια ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ίδιος ο συνθέτης.

Στίχους έχουν γράψει εκτός από τον Λάκη Παπαδόπουλο, οι Γιώργος Βρούβας, Ελένη Ζιώγα, Άντρη Θεοδώρου, Μαρία Μπακιρτζή και Σάννυ Μπαλτζή, ενώ ο δίσκος περιέχει και την εξαιρετική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των «Να Με Παίρνανε Τα Σύννεφα» του Λεό Ραπίτη και του Μίμη Τραϊοφόρου.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος δημιουργεί έναν αξιοζήλευτο δίσκο αποδεικνύοντας ότι η εποχή των albums δε θα παρέλθει ποτέ όσο υπάρχουν δημιουργοί να τα οραματιστούν και να τα σχεδιάσουν ως την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Ο δίσκος «Όλο Κάτι Μου Λείπει» περιέχει δώδεκα τραγούδια, κάποια παλιότερες επιτυχίες του συνθέτη ερμηνευμένες εδώ από τον ίδιο, αλλά και νέα που αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως το υπέροχο «Όταν» που σφραγίζει με τη συγκινητική ερμηνεία του ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος υπογράφει και την ενορχήστρωση.

Ξεχωριστή στιγμή είναι η απόδοση στα αγγλικά, με τίτλο «Rock ‘N’ Roll Coat», της μεγάλης επιτυχίας «Το Παλιό Μου Παλτό» από τη Σάννυ Μπαλτζή που είχε γράψει και τους στίχους στα ελληνικά. Το τραγούδι απογειώνει με την ερμηνεία του ο Απόστολος Μόσιος.

Το τραγούδι «Rock ‘N’ Roll Coat» συνοδεύει το ατμοσφαιρικό music video του σκηνοθέτη Πάνου Ζενίδη, που μπορείτε να δείτε εδώ.


Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που δε χάνουν με το χρόνο ούτε την έμπνευσή τους, ούτε τη δημιουργική τους ορμή και έχει τη σπάνια ικανότητα να απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο πλήθος των επιτυχιών του.

To άλμπουμ «Όλο Κάτι Μου Λείπει» κυκλοφορεί σε cd και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων και των αλυσίδων λιανικής, ενώ τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.Από το Blogger.