“Θα ‘μαι εδώ για σένα” υπόσχεται η Πέννυ Μπαλτατζή….

 



…. στο νέο της single που μυρίζει θαλασσινή αύρα, και βάζει την, όπως πάντα, προσωπική της σφραγίδα, υπογράφοντας στίχους και μουσική!

Κι ενώ ακούγοντάς το, ένα δροσερό αεράκι σου χαϊδεύει το πρόσωπο, η βασική, επαναλαμβανόμενη μελωδία του τραγουδιού σε παρασύρει στο καλοκαίρι που βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας…

Καινούργιο και τρίτο στη σειρά single, λοιπόν, το “Θα’μαι εδώ για σένα“, από τον δίσκο που δημιουργήθηκε με συνδημιουργό  τον κόσμο, με τη διαδικασία του crowd funding.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σιάμπος, με διάθεση φρέσκια και σύγχρονη, ενώ από την πλευρά της η Πέννυ Μπαλτατζή αναζητά αυτή τη φορά στον ήχο της την ανεμελιά που τόσο μας έλειψε και εξακολουθεί να μας λείπει αυτήν τη δύσκολη εποχή.

Την ανεμελιά αλλά και μια αίσθηση γαλήνης και ανοίγματος σε όσα συμβαίνουν, μια αίσθηση αγκαλιάς από ένα κύμα αισιοδοξίας και αγάπης.

Το εξώφυλλο του single καθώς και το εικαστικό ολόκληρου του δίσκου, επιμελήθηκε, με τις ζωγραφιές της, η Μαρία Παγκάλου, γνωστή ως «littlemissgrumpy”.



Από το Blogger.