Άσπα - Στο Νο1 των YouTube Trends με τη νέα της επιτυχία "Έλα"

 Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν για να βρεθεί και πάλι η Άσπα στο Νο1 των YouTube Trends, αυτή τη φορά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Έλα».

Η νεαρή τραγουδίστρια που αποτελεί ένα από τα πιο hot & ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, έχει καταφέρει να δει και τα 3 της τραγούδια («Στάχτη», «Oh No» & «Έλα») να φιγουράρουν στην κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία τους, σαρώνοντας παράλληλα και στις υπόλοιπες digital πλατφόρμες.

Το «Έλα» σε στίχους & μουσική του Γιώργου Καλογεράκου αποτελεί ήδη μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού χειμώνα, ενώ εξίσου δημοφιλές είναι και στο TikTok με πάνω από 1500 αναδημοσιεύσεις του τραγουδιού.

Τη σκηνοθεσία του Νο1 music video ανέλαβε ο μετρ του είδους Γιάννης Παπαδάκος, ενώ σύντομα η Άσπα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και στην Αθηναϊκή νύχτα, με μια συνεργασία «έκπληξη».

Το «Έλα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.
Από το Blogger.