Ο Harris Rivera κατέθεσε πρόταση για τη Eurovision 2023!

 


Το τραγούδι είναι σε στυλ pop μπαλάντας και οι στίχοι είναι του Σουηδού στιχουργού Nick Olsson και η μουσική του Harris Rivera

Κι ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία της διαδικασίας υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2023, όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές σχετικά με τους καλλιτέχνες και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει. Όπως σας έχουμε πει το ενδιαφέρον για την Ελληνική εκπροσώπηση είναι μεγαλύτερο από πέρσι με περισσότερες προτάσεις.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.com, ένας ακόμη καλλιτέχνης που μαζί με τη δισκογραφική του εταιρεία Real Music Greece έχουν υποβάλλει συμμετοχή για την προσεχή Eurovision είναι ο Harris Rivera. Το τραγούδι είναι σε στυλ pop μπαλάντας και οι στίχοι είναι του Σουηδού στιχουργού Nick Olsson και η μουσική του Harris Rivera. Όπως  επισημαίνεται το τραγούδι έχει ένα βαθύ κοινωνικό μήνυμα για ένα παγκόσμιο πρόβλημα που απασχολεί τη νεολαία.

Ο Harris Rivera, που αυτό το διάστημα ζει και δραστηριοποιείται στη Σουηδία, μας μίλησε αποκλειστικά για αυτήν την προσπάθεια που κάνει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Ηνωμένου Βασιλείου:

 https://ogaegreece.com/ellada-harris-rivera-protasi-eurovision-2023-apokleistiko/

ΠΗΓΗ: ogaegreece.com


Από το Blogger.