Ιουλία Κουκουβέ: Το νέο της single και η εμφάνιση με την Ρουσλάνα

 

Η Ιουλία Κουκουβέ απέσπασε το πιο ζεστό χειροκρότημα στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών με την εμφάνιση της δίπλα στη Ρουσλάνα.

Την Παρασκευή 18/11 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών - Athens College, στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Beauty Saves the World», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Rotary Club Agia Paraskevi Greece, Ροταριανός Όμιλος Αγία Παρασκευή έλαμψε η νικήτρια της Eurovision 2004 RUSLANA που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η οποία τραγούδησε ξεσηκώνοντας το κοινό όπως και η ράπερ - τραπερ ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ που έκλεψε τις εντυπώσεις αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό.

Επίσης αίσθηση προκάλεσε και η ερμηνεία on stage του frontman και ιδρυτή των O.P.A Γιώργου Γκικοδήμα. Η εκδήλωση έγινε επίσης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας και την AHEPA Icarus Athens airport chapter HJ-36 Mesogeia, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την εκπαίδευση των παιδιών από την #Ουκρανία που βρίσκονται στη χώρα μας.

Μια λαμπερή βραδιά μουσικής και μόδας με πρωταγωνίστρια τη νικήτρια της Eurovision 2004 Ruslana να τραγουδάει για την πατρίδα της, να ξεσηκώνει και να συγκινεί το κοινό που την αποθέωσε. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν επίσης η Ιουλία Κουκουβέ η οποία ερμήνευσε δικά της τραγούδια αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια και δυνατό χειροκρότημα από ένα κοινό που δεν συμπεριλαμβάνετε στα μουσικά τους ακούσματα. Η Ιουλία Κουκουβέ είναι η πρώτη ράπερ τραπερ που έκανε live show μέσα στο Κολέγιο Αθηνών σπάζοντας το πρωτόκολλο.

Η επόμενη ημέρα ως απόηχος είναι σίγουρα η εμφάνιση της Ruslana και Ιουλίας Κουκουβέ κάνοντας την νεαρή ράπερ τράπερ περιζήτητη για εμφάνιση της ή συνέντευξη κλείνοντας μάλιστα πολλές συνεντεύξεις όπως Αμερική, Σίδνεϊ και Γερμανία.

Την ίδια ημέρα η Ιουλία Κουκουβέ κυκλοφόρησε από τη Real Music και το νέο της τραγούδι «Eidwla» το οποίο έγραψε η ίδια.

Δείτε το video clip: 

Από το Blogger.