Οι καλύτερες προτάσεις για να επιλέξεις το γούρι της χρονιάς


Τρία γούρια για τη νέα χρονιά παρουσιάζει η Luisant, χειροποίητα εσώγλυφα & εξώγλυφα, με τα εμβληματικά σύμβολα από το Ρόδον της Ρόδου, το Στάχυ & την Άμπελο εγχάρακτα πάνω σε ορεία κρύσταλλο , χρυσό & ασήμι.

Η Luisant εγκαινιάζοντας την πρώτη της σειρά με γούρια , δημιούργησε 3 υπέροχα κοσμήματα, με διαχρονική αισθητική και χρησιμότητα.

Το «ρόδον της Ρόδου» είναι σύμβολο ομορφιάς, μακροζωίας, γονιμότητας & σοφίας, ζευγαρώματος αλλά και αιωνιότητας ,ευημερίας & ευτυχισμένου γάμου, το πάθος ως ιερός καρπός της Αφροδίτης.

Στα παλιά νομίσματα της Ρόδου εμφανίζεται συχνά ένα άνθος σαν ιβίσκος, το δικό τους ρόδο - τριαντάφυλλο ενώ και η ροδιά καλλιεργείται στο νησί από αρχαιοτάτων χρόνων. Ένα από τα δύο, έδωσε το όνομα του στο νησί του Ήλιου .

Το Στάχυ συμβολίζει την Αφθονία ,την Γονιμότητα την Ανάσταση, την Καρποφορία, την Αναγέννηση, την Ειρήνη.

Τα στάχυα ενσαρκώνουν το μέγιστο πλούτο όταν είναι πλήρη και ώριμα, τα αγαθά και την ευζωΐα. Έτσι ο Αυτοκράτορας Ναπολέων & η Ζοζεφίνα του, επέλεγαν το στάχυ ως σύμβολο εξουσίας & ισχύος για τα διαδήματα τους.

H Άμπελος, το σταφύλι ταυτίστηκε µε τη γενναιόδωρη θεότητα της φύσης, σύμβολο χαράς και καλοτυχίας, υπομονής & ευθυμίας.

Για τους Έλληνες… το αμπέλι σημαίνει «ό,τι» ….λέει ο Οδυσσέας Ελύτης: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: µε άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις»

Δείτε εδώ μερικά από τα γούρια της συλλογής μας για το 2023Τρία μοναδικά γούρια με αποκλειστικά σχέδια της Luisant σκαλίστηκαν πάνω στην υπέροχη διαφανή ορεία κρύσταλλο, «έδεσαν» με το χρυσό ή το ασήμι για να υποδεχθούν το 2023.

Για Περισσότερες Πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία  Χρύσα Ξύνδα τηλ 6970012292

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LUISANT

Η Luisant είναι μια σύγχρονη Ελληνική εταιρεία διαδικτυακής πώλησης παγκοσμίως, χειροποίητων κοσμημάτων από χρυσό 18Κ και 22Κ,δεμένα με διαμάντια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Οι πέτρες σκαλίζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια..

Τα κοσμήματα κατασκευάζονται από έμπειρους κοσμηματοποιούς που διακρίθηκαν σε πολύπλοκες διεθνείς και απαιτητικές παραγγελίες για πολλά χρόνια.

Οι συλλογές μας φέρουν την υπογραφή και την μοναδικότητα της Luisant , με στόχο να ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ενώ σέβονται την αισθητική και την παράδοση της ποιοτικής Ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

Από το Blogger.