Κυκλοφορεί από την Real Music Greece το νέο τραγούδι του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Τερλέγκα με τίτλο “Έξι γράμματα“

 Κυκλοφορεί από την Real Music Greece το νέο τραγούδι του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Τερλέγκα με γενικό τίτλο “Έξι γράμματα“. Οι στίχοι είναι του Δημήτρη Τσιανάκα ενώ η μουσική του συνθέτη μεγάλων επιτυχιών Μάνου Διόλατζη!

Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα ερμηνευμένη με τον μοναδικό τρόπο του Βασίλη Τερλέγκα!

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό Videoclip σε σκηνοθεσία Νίκου Βλάχου.

Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής .

Γεννήθηκε στο Πεύκο Καλαβρύτων όπου μεγάλωσε με τα τρία αδέρφια του, με γονείς αγρότες . Από μικρή ηλικία ονειρευόταν να ασχοληθεί με τη μουσική, μέχρι που του αγόρασε ο πατέρας του μπουζούκι και άρχισε να εκφράζεται.

Έγραφε τραγούδια, γελούσε και ήταν χαρούμενος … ήταν η αρχή της ζωής του, ο καλλιτέχνης άρχισε να αποκαλύπτεται. Χάρη στους θείους του Αλέκο και Θανάση Τερλέγκα άρχισε να τραγουδά σε δημοτικά πανηγύρια.

Όμως η αγάπη του και η ανάγκη του να εκφραστεί μέσα από τη σύνθεση και το τραγούδι τον κάνουν σε ηλικία 16 ετών να έρθει στην Αθήνα να ζήσει με τον αδερφό του. Πρώτο του ξεκίνημα η ταβέρνα ”Κανάρια”. Το πρωί στο σχολείο και το βράδυ τραγούδι και ξενύχτι. Όπου κι αν πήγαινε τα μαγαζιά ήταν γεμάτα κι έτσι ξεκίνησε και την δισκογραφία.

Έχει πολλές δισκογραφικές επιτυχίες και συνεχίζονται όλα όπως τα είχε ονειρευτεί. Στα περισσότερα τραγούδια που έχει πει ο ίδιος έχουν την υπογραφή του, μπορεί και παίζει όλα τα μουσικά έγχορδα όργανα και έχει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της παραγωγής.

Έχει συνεργαστεί με τους Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους σπουδαίους ανθρώπους του χώρου της μουσικής.

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι της Real Music στο Youtube!Από το Blogger.