Το ταξίδι του Ιάκωβου Γκόγκουα στην Βαρκελώνη για το διεθνές συνέδριο BCN Institute!



Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα βρέθηκε στο διεθνές συνέδριο της BCN Institute, εταιρείας προϊόντων αισθητικής ιατρικής, η οποία έκλεινε 15 χρόνια στο χώρο.

Δεν επρόκειτο για μια απλή σύναξη, καθώς 89 γιατροί από εννιά χώρες, τις Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Μεξικό, Αζερμπαϊτζάν, Χιλή, Ιορδανία, Μολδαβία και Τσεχία παρευρέθηκαν, με τη δεκάδα να συμπληρώνει η Ελλάδα με τον κ. Γκόγκουα, αλλά και τους δρ. Σηφάκη από την Κρήτη και τον δρ. Άσπρου από την Αθήνα. Η χαρά του για την παρουσία του ήταν έκδηλη, ενώ όλοι οι γιατροί ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση των προϊόντων για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της ομορφιάς και παρακολούθησαν ζωντανά επιδείξεις εφαρμογής σε ασθενείς. Επιπλέον, έκαναν και οι ίδιο πρακτική σε αληθινά περιστατικά.

Οι εξελίξεις και οι τάσεις της αισθητικής απαιτούν συνεχή ενημέρωση, κατά τον Ιάκωβο Γκόγκουα, ο οποίος επιπλέον βρέθηκε σε ευχάριστη θέση, ήτοι να ανταλλάσσει γνώσεις, απόψεις και τεχνοτροπία με τους κορυφαίους γιατρούς του χώρου σε διεθνές επίπεδο.

Το συνέδριο ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικών, αλλά τα καλούδια της Βαρκελώνης δεν γίνεται να αφήσουν αδιάφορο οποιονδήποτε επισκέπτη, πολλώ δε μάλλον για να μη στριμώξει κάποιο χρόνο ώστε να επισκεφθεί τα υπέροχα και παγκοσμίως ξακουστά θέρετρα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Η Sagrada Familia του Αντονί Γκαουντί, το πάρκο Guell, η Perdera, η Casa Batllo, δεν αφήνουν οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν είναι ρέκτης της τέχνης, αδιάφορο. Ο κ. Γκόγκουα επισκέφτηκε τα μνημεία, ξεναγήθηκε στην Perdera και την παραμυθένια Casa Batllo, ενώ βρέθηκε να θαυμάζει και τα εκθέματα στο μουσείο «Dali» και βέβαια στο «Joan Miro», το οποίο επισκέπτονται δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο.

Από το Blogger.