Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του βουλευτή Χάρη Θεοχάρη

Με την παρουσία χιλιάδων φίλων και υποστηρικτών, βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, στελεχών πολιτευτών κ.α, ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μια ζεστή εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Ο κ. Θεοχάρης αφού ευχαρίστησε εγκάρδια τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στο θέμα των εκλογών και τόνισε ότι «δεν υπάρχουν διπλές εκλογές, υπάρχουν μόνο οι πρώτες εκλογές. Διότι αυτές πρόκειται να καθορίσουν το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα. Και σε αυτές τις εκλογές η χώρα χρειάζεται καθαρή λύση. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, αυτοδύναμη Ελλάδα!»


Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχάρης «δε χωρά χαλαρή ψήφος, ούτε θολά μηνύματα που μπορεί να οδηγήσουν σε πολιτικές τερατογενέσεις και σε αδιέξοδα. Διότι σήμερα ζούμε σε ένα περιβάλλον πρωτοφανών παγκόσμιων και πολλαπλών προκλήσεων. Παρόλ' αυτά, σε αυτό το εξαιρετικά δύσβατο μονοπάτι και παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως χώρα, εμείς στη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κοιτάζουμε τους συμπολίτες μας στα μάτια. Και να σας πούμε πως ό,τι είχαμε υποσχεθεί πριν από τις εκλογές του 2019, το κάναμε πράξη! Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και όλοι εμείς ως κυβέρνηση της ΝΔ, τηρήσαμε κατά γράμμα τις υποσχέσεις μας: Μειώσαμε τους φόρους. Δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας. Μετατρέψαμε την Ελλάδα σε ένα μεγάλο εργοτάξιο με εκατοντάδες μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα. Φέραμε ξανά την αυτοπεποίθηση στην πατρίδα μας, μια πατρίδα δυνατή που ευημερεί, μια πατρίδα που προστατεύει τα σύνορά της και κοιτά με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον».

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση και τις τελευταίες κινήσεις του κ. Τσίπρα, ο κ. Θεοχάρης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει. Απλώς επαναλαμβάνει, μοιραία για τη χώρα, λάθη του παρελθόντος, προσκολλημένος στις αυταπάτες και την πολιτική ανευθυνότητα. Και τώρα τολμούν να 'κουνάνε το δάχτυλο' αυτοί που επιχείρησαν συστηματικά και οργανωμένα να καταστήσουν τη δικαιοσύνη ελεγχόμενο εργαλείο των πολιτικών τους επιδιώξεων, με αποκορύφωμα τη σκευωρία της Novartis. Αυτοί που έστησαν ολόκληρο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και παρακολουθούμε όλοι εμβρόντητοι όσα αποκαλύπτονται στο Ειδικό Δικαστήριο. Αυτοί που είναι μέρες τώρα εξαφανισμένοι, παρά τις μαρτυρίες για σακούλες με 'μαύρο' χρήμα στην Κουμουνδούρου».

Ο κ. Θεοχάρης έκλεισε τη σύντομη, πανηγυρική ομιλία του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας υπογραμμίζοντας ότι «το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Ποια παράταξη και ποιος αρχηγός είναι πιο κατάλληλος να κρατά το τιμόνι της χώρας σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας; Ή η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που στηρίζουν την κοινωνία, τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, τη μεσαία τάξη, την ελληνική οικογένεια, με ρεαλιστικό σχέδιο και υλοποιήσιμο όραμα για την πατρίδα μας;»

Στην εκδήλωση του Χάρη Θεοχάρη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος, ο δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι ΔΗΜΤΟ, πρόεδροι συλλόγων και φορέων από διάφορα πεδία κοινωνικής δράσης, καθώς και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης και Νόνη Δούνια.

Δείτε εικόνες: 


Από το Blogger.