Έτοιμη για αμαρτίες η Χαρά Βέρρα με την Real Music Greece!

 

Μια σημαντική ανακοίνωση επιφύλασσε στο τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε η επίσημη δισκογραφική εταιρία Real Music Greece όπως διαβάσαμε στα Social Media !

Η ερμηνεύτρια αμέτρητων επιτυχιών κυρίως του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού, η σπουδαία Χαρά Βέρρα που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στα ανώτερα "στρώματα" της εγχώριας Showbiz με εμφανίσεις σε διάσημες εκπομπές και χιλιάδες κόσμου να την ακολουθούν πιστά, ετοιμάζει την νέα της δισκογραφική δουλειά μέσα από την Real Music που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει συνεχώς με τις κινήσεις της!

Το τραγούδι θα έχει τον τίτλο "Θα κάνω αμαρτία" και είναι σε στίχους του πλέον ελπιδοφόρου στιχουργού και συνθέτη Χρήστου Αναστασίου ενώ η μουσική ανήκει στον ομογενή συνθέτη από την Γερμανία Κώστα Κατιρτσίδη!

Εν αναμονή της νέας κυκλοφορίας που αναμένεται να ξεσηκώσει τους θαυμαστές του είδους και όχι μόνο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Real Music Greece μέσα σε μερικά χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει καθώς έχει συγκεντρώσει την αφρόκρεμα του γνήσιου λαϊκού ,παραδοσιακού καθώς και mainstream, τραγουδιού.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικά ονόματα με τυχαία σειρά , Στέλλα Κονιτοπούλου, Χαρά Βέρρα, Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Τερλέγκας, Αλέκος Ζαζόπουλος, Γιώργος Δασκουλίδης, Λευτέρης Βαζαίος, Γιάννης Βασιλείου, Κατερίνα Στανίση, Γιώργος Μαργαρίτης, Γιώργος Δασκουλίδης, Σταύρος Φωτιάδης, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Τάσσιος, Σώτης Βολάνης, Νεκτάριος Σφυράκης, Στάθη Ξένο και πολλοί ακόμα νέοι και ελπιδοφόροι, άλλοι παραμένουν στην οικογένεια της Real Music και κάποιες συνεργασίες ολοκληρώθηκαν ωστόσο η δουλειά που γίνεται  είναι εξαιρετική και σημείο αναφοράς για τον χώρο της δισκογραφίας!

Από το Blogger.