Εβίτα Σερέτη | «Θα μείνεις μόνος σου» σε στίχους και μουσική Σταμάτη Γονίδη!


 Η Εβίτα Σερέτη αποτελεί μια από τις πλέον ανερχόμενες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με την δημοφιλία της να εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια μέσα από τις εμφανίσεις της σε κέντρα διασκέδασης σε όλη τη χώρα και φυσικά στην ομογένεια!

Ξεχωρίζει για την εξαιρετική της φωνή και την επιβλητική της εμφάνιση πάνω στην πίστα οδηγώντας έτσι καταξιωμένους δημιουργούς να της εμπιστευτούν τα τραγούδια τους!

Μια ακόμη τέτοια περίπτωση είναι το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε σε στίχους και μουσική του τεράστιου Σταμάτη Γονίδη και έχει τίτλο “Θα μείνεις μόνος σου“.

Πρόκειται για μια άκρως ερωτική μπαλάντα που ήδη κερδίζει το απαιτητικό κοινό της αγαπημένης τραγουδίστριας και όχι μόνο συγκεντρώνοντας πλήθος προβολών από τις πρώτες κιόλας στιγμές που κυκλοφόρησε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάσημη πλατφόρμα TikTok συγκεντρώνει μαζί με το promo Teaser πάνω από 700 videos χρηστών και ξεπερνάει συνολικά το 1.000.000 προβολές συγκεντρωτικά μέσα σε ελάχιστες μέρες!

Κυκλοφορεί από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο Real Music Greece στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο Youtube.

Τέλος το τραγούδι συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικό επίσης Videoclip από τον σκηνοθέτη Νίκο Βλάχο.



Από το Blogger.