Σάρον Στόουν: Το Βασικό Ένστικτο με έκανε να χάσω την επιμέλεια του παιδιού μου

 


Η ηθοποιός μίλησε για τις συνέπειες που είχαν οι ερωτικές σκηνές σεξ στη διάσημη ταινία.

Η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα στο επεισόδιο του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi», όπου μίλησε για τις συνέπειες της ταινίας του 1992, μεταξύ των οποίων και η απώλεια της επιμέλειας του γιου της. Η ηθοποιός είναι μαμά των γιων Quinn, 16 ετών, Laird, 17 ετών και Roan, 22 ετών.

Ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες με σκηνές σεξ;

«Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου: Ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες με σκηνές σεξ; Ήταν ένα είδος κακοποίησης. Έκριναν τι είδους γονέας είμαι επειδή έκανα αυτή την ταινία».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πώς: «Οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς ρούχα πολύ συχνά στην τηλεόραση. Ενώ εσείς είδατε εμένα γυμνή ίσως ένα δέκατο έκτο του δευτερολέπτου και έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για τις «μαύρες τρύπες» της συμμετοχής της στο Βασικό ένστικτο. Η Σάρον Στόουν έχει μιλήσει στο παρελθόν και στο The New Yorker όπου δήλωσε πως η δημιουργία της ταινίας «επιβάρυνε τους πάντες».

Η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, σημείωσε ότι «κατέληξα σε κλινική με ταχυπαλμία. Είχε ραγίσει η καρδιά μου».

Πηγή: https://www.amna.gr/


Από το Blogger.