Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας και του Victor Vernicos – Φωτογραφίες


 Ο Victor Vernicos έκανε την πρώτη πρόβα του στη σκηνή της Eurovision 2023 με το «What They Say».

Ο Victor Vernicos πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Μαΐου την πρώτη πρόβα του στη σκηνή του Liverpool Arena με το τραγούδι «What They Say», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο Victor Vernicos και η ελληνική αποστολή έφτασαν την Κυριακή 30 Απριλίου στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, την πόλη που τις επόμενες ημέρες θα πλημμυρίσει με τις νότες και τις μουσικές του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Παράλληλα με τις πρόβες του, ο νεαρός καλλιτέχνης δίνει συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ μιλώντας για το τραγούδι «What They Say» και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision.

Ο Victor Vernicos έχει την ευκαιρία να συναντήσει καλλιτέχνες από άλλες αποστολές.

Στο αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λίβερπουλ, συνάντησε και συνομίλησε με τους δύο εκπροσώπους της Ολλανδίας, του Mia Nicolai και Dion Cooper, καθώς και με τον Duncan Laurence, τον νικητή της Eurovision 2019, ο οποίος είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν ως guest στον φετινό Μεγάλο Τελικό.

Επίσης, ο Victor Vernicos συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Αζερμπαϊτζάν, το συγκρότημα TuralTuranX, οι οποίοι είχαν ακούσει το «What They Say» και σχολίασαν θετικά το τραγούδι και την ελληνική συμμετοχή.

Παρά το πολύωρο ταξίδι προς το Λίβερπουλ, ο Victor Vernicos εμφανίστηκε ευδιάθετος σε δηλώσεις που έκανε σε ζωντανή σύνδεση στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» την Κυριακή.

«Είμαι έτοιμος! Μας έδωσαν κι ένα πολύ ωραίο δώρο οι αεροσυνοδοί», είπε ο Victor Vernicos δείχνοντας στον φακό τη σακούλα με τα δώρα που, μεταξύ άλλων, περιείχε ευχετήριες κάρτες.

Ο ίδιος απάντησε, μάλιστα, με χιούμορ όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια για την εμφάνισή του στη σκηνή της Eurovision 2023, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

«Μ’ αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις!», σχολίασε με νόημα ο Victor Vernicos προσθέτοντας ότι «ελπίζω να σας εκπλήξουμε πάνω στη σκηνή».

Η Ελλάδα, με εκπρόσωπο τον Victor Vernicos και το τραγούδι «What They Say», θα εμφανιστεί στην όγδοη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2023 την Πέμπτη 11 Μαΐου.





Πηγή: www.hit-channel.com


Από το Blogger.