Ο Χρήστος Παπαδήμου παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αγάπη από γυαλί»

 


Η Real Music Greece κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Χρήστου Παπαδήμου με τίτλο «Αγάπη από γυαλί».

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου που έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές!

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό videoclip σε σκηνοθεσία Σταύρου Ράικου ενώ η ενορχήστρωση είναι του Τάσου Σούρμπα.

Ο Χρήστος Παπαδήμου γεννήθηκε στην Γερμανία από Έλληνες γονείς και στην ηλικία των 2 ετών η οικογένεια του έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Στην ηλικία των 10 ετών έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με την μουσική σπουδάζοντας μπουζούκι στην σχολή του Δημήτρη Βάρκα που διήρκησε έως τα 15 του χρόνια.

Παράλληλα ο Χρήστος εμφανίζεται σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με το μουσικό συγκρότημα του δήμου Σταυρούπολης ως τραγουδιστής.

Σπουδάζοντας στα ΤΕΙ λογιστικής Θεσσαλονίκης παράλληλα αρχίζει την επαγγελματική του καριέρα με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πόλης.

Παράλληλα υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας ΄΄Καπνομάγαζο΄΄ του δήμου Σταυρούπολης συμμετέχοντας σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Απόφοιτος λογιστικής πια στα 23 του, το μεράκι και η αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι συνεχίζεται, όπου επιλέχτηκε μέσα από 3000 συμμετέχοντες να παρουσιαστεί σε διαγωνισμό τραγουδιού και σε τηλεοπτική εκπομπή του Αντ1 ερμηνεύοντας δίπλα στον Πασχάλη Τερζή και τον Νίκο Νομικό όπου και απόσπασε το πρώτο βραβείο.

Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά στην Ελληνική μουσική σκηνή με πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Ο Χρήστος μετά από μακρόχρονη και μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι και μέσα από την γνωριμία του με τον παραγωγό - δημιουργό και υπεύθυνο επικοινωνίας της Real Μusic Πέτρο Βασιλειάδη αποφάσισε να μπει στον κόσμο της δισκογραφίας και κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες το τραγούδι «Μέσα σε ένα όνειρο» σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και Αυγερινού Σέρμπου.

Πλέον πιο ώριμος από ποτέ κυκλοφορεί και το δεύτερο χρονικά τραγούδι του με τίτλο «Αγάπη από γυαλί» σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου.

Μαζί με τον παραγωγό του μας υπόσχεται υπέροχα τραγούδια στην ελληνική δισκογραφία μέσα από την Real Music Greece.Από το Blogger.