Γιάννης Ρέλλης: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που ενώνει Ελλάδα και Τουρκία

 


Ενας ύμνος στο Αιγαίο πέλαγος και στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας θα είναι ο διαγωνισμός ομορφιάς «MISS AEGEAN 2023» που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο Club Areena Marmaris της Τουρκίας.

Ο ξεχωριστός Έλληνας τραγουδιστής, Γιάννης Ρέλλη,ς που επέστρεψε άκρως ανανεωμένος, με ένα καινούριο δροσερό, καλοκαιρινό, νεανικό τραγούδι, digital single, σε μουσική δική του και στίχους του ιδίου καθώς και του Δημήτρη Δινελικίδη, το “Σ’αγαπάω”, θα εκπροσωπήσει μουσικά τη χώρα μας.

Η νέα δουλειά του ταλαντούχου και ανερχόμενου Γιάννη Ρέλλη που ξεχωρίζει για τη μουσική και τον στίχο, μας υπενθυμίζει πως πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις μικρές καθημερινές απολαύσεις που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη.

Το Αιγαίο λοιπόν, η θάλασσα των μεγαλύτερων βασιλείων όμορφο και δυνατό, από αυτούς τους μεγάλους θεούς στη μυθολογία, που έχει ιστορία που χρονολογείται από την αρχαιότητα, αποτελεί την έμπνευση του διαγωνισμού ομορφιάς στον οποίο θα συμμετάσχουν οκτώ φιναλίστ από την Ελλάδα και ισάριθμοι από την Τουρκία.


«Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτή τη θάλασσα και στις ακτές του Αιγαίου πελάγους διαφορετικό μόνο στη γλώσσα και τη θρησκεία, εκτός από αυτό, είναι τα πλησιέστερα έθνη μεταξύ των εθνών που ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Ο τρόπος που ζούμε, ο τρόπος που αγαπάμε, οι παραδόσεις στην οικογένεια και την κοινότητα, η μουσική, ο χορός, τα φαγητά μας, οι εξόδους μας είναι παρόμοια.

Θέλουμε να έρθουμε μπροστά με την ομοιότητά μας και όχι με τους διαφορετικούς» τονίζεται στην αναφορά των διοργανωτών στο event που εκτός των άλλων έχει ως στόχο να φέρει κοντά του δύο λαούς.

Το “ Miss Aegean 2023” το διοργανώνουν ο Καμίλ Ίσι και η κα Μαρίνα Παπαδοπούλου από την Top Class και τους συνεργάτες της.


Ρέλλης : «Μεγάλη μου τιμή»

Ξεχωριστή θεωρεί την παρουσία του στο “Miss Aegean 2023” o τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης. «Είναι ξεχωριστό το συναίσθημα που θα τραγουδήσω σ’ αυτή την βραδιά που θα έχει άρωμα Αιγαίου. Η μουσική φέρνει πιο κοντά τους λαούς και σ’ αυτό το πνεύμα γίνεται αυτό το event. Mας ενώνουν πολλά με τους γείτονες και κάθε κοινή εκδήλωση δυναμώνει τις σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης, των δύο λαών» δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που παρουσίασαν τα πέντε προηγούμενα τραγούδια τού Γιάννη Ρέλλη, με τίτλους, «Σε Λέω», «Τι μου έχεις κάνει», «Θα έχεις θέμα», «Ο Λόγος για να υπάρχω», «Σε θέλω», τα οποία έγιναν viral τηλεοπτικά και ψηφιακά σε Ελλάδα και εξωτερικό, το “Σ’αγαπάω”, ήρθε για να συμπληρώσει χορευτικά την καλοκαιρινή και την χειμερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, και όχι μόνο.

To “Σ’αγαπάω”, ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και «παίζει» δυνατά σε πολλά ραδιόφωνα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που ακούγεται από όλες τις ηλικίες.

Ακούστε το τραγούδι του Γιάννη Ρέλλη:



Από το Blogger.