Νικηφόρος – «Όταν Σε Δω»

 


Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται ανανεωμένος και είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία, με τίτλο «Όταν Σε Δω».

Για πρώτη φορά, ο Νικηφόρος, μας παρουσιάζει ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, με έντονο χαρακτήρα, το οποίο απογειώνεται μέσα από την μοναδική ερμηνεία του!

Το «Όταν Σε Δω» φέρει την υπογραφή δύο καταξιωμένων δημιουργών, του Χρήστου Σαντικάι και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, σε μουσική και στίχους αντίστοιχα.

O αγαπημένος καλλιτέχνης, με το σερί των ραδιοφωνικών επιτυχιών που διαδέχεται η μία την άλλη, έρχεται να μας δώσει το σύνθημα του φετινού χειμώνα…με το «Όταν Σε Δω».

Το νέο single του Νικηφόρου, οπτικοποιήθηκε μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του μετρ στο είδος του Γιάννη Παπαδάκου, σε ένα κινηματογραφικό-φωτογραφικό music video, στο οποίο βλέπουμε τον καλλιτέχνη να δίνει πραγματική εικόνα και νόημα στους στίχους του τραγουδιού… και η συνέχεια… επί της οθόνης…

Ο Νικηφόρος, συνεχίζει τις εμφανίσεις του παρέα με τον ΝΙΝΟ, στο ανανεωμένο στέκι της παραλιακής, Romeo Club, κάθε Πέμπτη και Σάββατο!

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου – «Όταν Σε Δω», κυκλοφορεί από την Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.Από το Blogger.