Ο Γιάννης Βασιλείου αυτό το Σάββατο 2/12 στην ΕΡΤ 1 στην εκπομπή «Νύχτα Στάσου»

 


Αυτό το Σάββατο η εκπομπή «Νύχτα Στάσου» ταξιδεύει στη δεκαετία του 80 και αρχές 90 με καλεσμένους καλλιτέχνες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην συγκεκριμένη εποχή!

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του και με συνεχόμενους χρυσούς δίσκους και σουξέ στα τέλη 80, αρχές 90!

Στην εκπομπή θα είναι και η μοναδική Κατερίνα Στανίση, ο ξεχωριστός Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Η μουσική εκπομπή «Νύχτα Στάσου» μας προσφέρει κάθε Σάββατο βράδυ ένα κεφάτο ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.

Οικοδεσπότες η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στο λαϊκό και στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, Μελίνα Ασλανίδου και ο κορυφαίος μαέστρος-συνθέτης μεγάλων επιτυχιών Χρήστος Νικολόπουλος. Μαζί τους, με το ταλέντο, τις γνώσεις και την αγάπη της για το ελληνικό τραγούδι συνεργάζεται η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου. Ο ιστορικός ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης συμμετέχει στην εκπομπή προσφέροντας άφθονο υλικό τεκμηρίωσης. Διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής είναι ο Νίκος Στρατηγός. Στην παρέα τoυς, προσκεκλημένοι τραγουδιστές, οι οποίοι ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και πρόσωπα ταιριαστά στα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής.

Συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ 1 στις 21:00.






Από το Blogger.