Καίτη Γαρμπή & Κωνσταντίνος Αργυρός – «Χαμένα» Το θρυλικό hit σε ντουέτο – έκπληξη!

 


Η Καίτη Γαρμπή συναντά μουσικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μας χαρίζουν ένα ντουέτο κορυφής, μία επανεκτέλεση – έκπληξη της μεγάλης επιτυχίας «Χαμένα».

Το «Χαμένα», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1996, στον 4πλα πλατινένιο δίσκο «Αρχίζω Πόλεμο» κι είναι μία από τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, αλλά κι ένα χασάπικο που έχει αφήσει το δικό του στίγμα την ελληνική μουσική σκηνή.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζουν το «Χαμένα» με τις εξαιρετικές φωνές τους, σ’ ένα μοναδικό ντουέτο και κλέβουν τις εντυπώσεις. Το ντουέτο αποκαλύφθηκε από τους δύο καλλιτέχνες πρώτη φορά στο Panik Concert 2023 by opaponline.gr κι απέσπασε αμέσως κολακευτικά σχόλια.

Το ντουέτο «Χαμένα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο και «Όλα Στα Καταλογίζω» με τον Θοδωρή Φέρρη, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.Από το Blogger.