Οι Operatical γίνονται «Μία ψυχή» για το νέο τους τραγούδι!

 


Το μοντέρνο οπερατικό σχήμα Operatical κυκλοφορεί το νέο του εκρηκτικό single με τίτλο «Μια ψυχή».

Το μουσικοθεατρικό σχήμα Operatical εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά παντρεύοντας τον οπερατικό ήχο με το παραδοσιακό στοιχείο και την κινηματογραφική μουσική και δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα οπτικοακουστικό ταξίδι φαντασίας όπου αποκαλύπτεται η ενσάρκωση της ανθρώπινης ψυχής.

Μετά από την κυκλοφορία πολλών εντυπωσιακών singles, έρχεται το «Μια Ψυχή», ένα πολύ δυναμικό και ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική της Ναδίνας Τζιάτζιου και στίχους του Θάνου Ζήση, σε μουσική παραγωγή του Θάνου Παπαδέλλη.

Εντυπωσιακοί χορευτές και ακροβάτες από το σχήμα Νεφελόπετρα σε χορογραφίες της Νεφέλης Μαρκάκη ερμηνεύουν κινησιολογικά την αποκάλυψη της ανθρώπινης ψυχής δίνοντας μία διαφορετική διάσταση και δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα μυστηρίου που σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό ύφος των Operatical διαμορφώνει μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία.

Το εντυπωσιακό videoclip επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες Γιάννης Μαργετουσάκης &Θάνος Λυμπερόπουλος (Kiss the frog). 

Από το Blogger.