Αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο: Ένας Ήρωας της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής


Το πρωί του Σαββάτου (20.01.2024), απεβίωσε ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος μετά από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένος στην Αριδαία το 1964, προερχόμενος από μουσική οικογένεια, ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία 11 ετών. Αντιμετώπισε με επιτυχία τη λευχαιμία σε νεαρή ηλικία, καταφέρνοντας να αφήσει το στίγμα του στον μουσικό χώρο.

Σε μια πορεία 23 δίσκων, συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες, και περιοδείες σε διάφορες χώρες, αφήνοντας εντυπωσιακό αποτύπωμα. Συνδεόταν με επιτυχίες όπως “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, και “Τις αμαρτωλές τις σκέψεις”. Παρά τις προκλήσεις υγείας, συνέχισε να δραστηριοποιείται και να εμπνέει το κοινό του.

Πέρα από το ρόλο του τραγουδιστή, ήταν γνωστός και για τις συνθέσεις του, εργαζόμενος με καλλιτέχνες όπως Βασίλης Καρράς και Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Ο Χάρης Κωστόπουλος άφησε πίσω του δύο γιους, τον Χρήστο και τον Ραφαήλ. Η απώλεια του αφήνει ένα κενό στο μουσικό τοπίο, αφού πρόσφερε πολλά όχι μόνο με τη φωνή του αλλά και με την μουσική του προσφορά.

Από το Blogger.