Η BluPeak Properties στοχεύει στην αποτελεσματική επενδυτική διαχείριση πλούτου

Η αγορά των ακινήτων στην Ελλάδα απασχολεί ευρέως τους επενδυτές όπου η ενημέρωση και η σπουδή της αγοράς είναι αναγκαία για την αξιολόγηση, επίδοση, ψηφιοποίηση, οπτικοποίηση και δημιουργία ενός λεπτομερούς μητρώου ακινήτων.

Η Blupeak Estate Analytics Management Services byBlupeak Properties & Navigator CRE παρέχει λύσεις για μια ολοκληρωμενη διαχείριση χαρτοφυλακίου της ακίνητης περιουσίας.  

Η BluPeak Properties είναι μια δυναμικά ανερχόμενη συμβουλευτική εταιρία που εστιάζετε στην διαχείριση δεδομένων και απόδοσης της ακίνητης περιουσίας της οποίας ηγείται ο Βασίλης Ηλιόπουλος ένας έμπειρος λογιστής που οι γνώσεις του μαζί με την πολυετή εμπειρία τεκμηριώνει την παρουσία του ως σύμβουλος πολλών πιστών και ευχαριστημένων πελατών που πιστεύουν στις υπηρεσίες, κρίση, προτάσεις και τεχνολογικές επιλογές του. 


Οι υπηρεσίες Blupeak Estate Analytics προϊόν μιας μοναδικής cloudbased πλατφόρμας παρέχει μια σειρά προηγμένων εργαλείων ανάλυσης δεδομένων που παράγουν διαχειριστικά αποτελέσματα που βοηθούν  στην λήψη αποφάσεων σε στρατηγικό και διαχειριστικό επίπεδο. Η BluPeak Properties στοχεύει στην αποτελεσματική επενδυτική διαχείριση πλούτου (wealthmanagement).

H συνέντευξη που έδωσε στον Χάρη Λεμπιδάκη


Από το Blogger.