Ιουλία Καλλιμάνη: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το νέο της single αφού μπήκε στις τάσεις του Youtube μέσα σε 2 ώρεςΗ Ιουλία Καλλιμάνη κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο, καθώς, το νέο της single με τίτλο «Έφυγε;» μπήκε στις τάσεις του Youtube μέσα σε δυο ώρες από την κυκλοφορία του. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Το «Έφυγε;», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έγινε top trend στο YouTube μέσα σε 2 ώρες από την κυκλοφορία του αφού  «σκαρφάλωσε», στις πρώτες θέσεις. 

Το «Έφυγε;» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.

 Το νέο τραγούδι βρίσκεται στο νέο medley που ξεκινά με το «Που πας κορίτσι μου», τη μεγάλη επιτυχία σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Φωτεινής Δούρου, που κυκλοφόρησε το 2002. 

Το «Έφυγε;», κυκλοφορεί μετά την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», το οποίο μετρά πάνω από 18 εκατομμύρια views σε 9 μήνες και το επιτυχημένο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που βρέθηκε στο Spotify top50 και έχει σχεδόν 3 YouTube εκατομμύρια view σε 3 μήνες, συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο «Tokyo Theater Athens», όπου η Ιουλία Καλλιμάνη «σαρώνει», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, εδώ και 4 μήνες και συνεχίζει.

Δείτε το video στο Youtube

Από το Blogger.