«Φεύγω και δεν θα γυρίσω»: Το νέο τραγούδι του Λάμπρου Τζούμα μόλις κυκλοφόρησε


 «Φεύγω και δεν θα γυρίσω» τιτλοφορείται το νέο τραγούδι του Λάμπρου Τζούμα, μέσα από την δισκογραφική εταιρία Real Music Greece!

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα σε στίχους του ίδιου του Λάμπρου Τζούμα και μουσική του Βαγγέλη Καψάλη και ενορχήστρωση του Γιώργου Στεφανή.

Ο Λάμπρος Τζούμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Η ενασχόλησή του με το τραγούδι ξεκίνησε από την εφηβεία παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλης.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στην ηλικία των 21 ετών, όπου ήδη εμφανιζόταν με μεγάλα σχήματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης του Βόλου, ξεκινώντας παράλληλα με την δουλειά, ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε βόρεια και εμφανίστηκε σε  πίστες της Θεσσαλονίκης όπως το Θέατρο Αυλαία, Μαμούνια live, Zaira live, Οδός Ανθέων, Νύχτες live κ.α. 

Η συνέχεια ήταν στην Θεσσαλία που τόσο πού τον αγκάλιασε όπως Caramela Live, Φαντασία, Gold live stage κ.α.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα  του Ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Σταμάτης Γονίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νίκος Μακρόπουλος, Χάρης Κωστόπουλος, Λίτσα Γιαγκούση, Σταμάτης Κόκκοτας, Γιάννης Βογιατζής, Λένα Παπαδοπούλου, Γιάννης Βασιλείου και τους αείμνηστους Πόντιους Χρύσανθο και Θεόδωρο Παυλίδη, ενώ παράλληλα με την δουλειά συνέχισε τα μαθήματα φωνητικής, εντάσσοντας στο βιογραφικό του και μαθήματα βυζαντινής μουσικής για αρκετά χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο «Πως μπορώ να σε ξεχάσω» σε στίχους και μουσική Θάνου Ζούρη & Λάμπρου Τζούμα.

Το Μάιο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο κατα χρονική σειρά τραγούδι του «Ετσι που το πας» σε στίχους και μουσική του ιδίου!

Σήμερα τον Απρίλιο του 2024 επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι «Φεύγω και δεν θα γυρίσω» που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό videoclip σε σκηνοθεσία TechItSerious Productions σε στίχους του ίδιου του Λάμπρου Τζούμα και μουσική του Βαγγέλη Καψάλη.

Βρείτε το «Φεύγω και δε θα γυρίσω» στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο YouTube.
Από το Blogger.