Στον Τελικό της Eurovision 2024 η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι!

 


Ραντεβού στον Μεγάλο Τελικό, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 22:00 δίνει η Μαρίνα Σάττι με το «Zari» η οποία κατέκτησε για την Ελλάδα το εισιτήριο για τον Τελικό της 68ης Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι με την άψογη ερμηνεία και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, στη σκηνή του Malmö Arena μαζί με τους χορευτές που την πλαισίωναν, απόλυτα συντονισμένοι, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα και πέρασαν στον Τελικό της διοργάνωσης.

Την ευρηματική σκηνική παρουσία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction «υπέγραψε» ο Mecnun Giasar (Majnoon).

Η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και μάγεψαν το κοινό.

Το Σάββατο λοιπόν στις 22:00 θα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και από το Eurovision Channel σε πρωτότυπη μετάδοση, τη δυναμική Μαρίνα Σάττι να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την Ελλάδα!

Τον Μεγάλο Τελικό θα σχολιάσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα.

Tο 12άρι της Ελλάδας, θα ανακοινώσει φέτος η «Number one» Έλενα Παπαρίζου, σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Σουηδία και σε όλο τον κόσμο!

Καλή επιτυχία, Ελλάδα! Καλή επιτυχία, Μαρίνα!

Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.