Η ProCredit Bank συναντά τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης - Μια συνδιοργάνωση με τον ΣΕΒΕ

 Η ProCredit Bank συνδιοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Δεξιοτήτων DT&S με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ εκδήλωση γνωριμίας με τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, στην οποία δραστηριοποιείται από το 2015.

Προηγήθηκε ένα roadshow 18 μηνών στην Βόρεια Ελλάδα & στη Θεσσαλία με σταθμούς στη Βέροια, στην Κατερίνη, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στα Τρίκαλα , στον Βόλο, στη Λάρισα, στις Σέρρες και στην Καβάλα.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της ProCredit Bank κ. Petar Slavov δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα υποδεχθούμε ακόμη περισσότερους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης , έδρα του υποκαταστήματος μας για όλη την Ελλάδα , μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας μας στην χώρα.

4000 ελληνικές επιχειρήσεις μας εμπιστεύτηκαν σε αυτά τα χρόνια ενώ στηρίξαμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ανέρχονται στο μισό δις ευρώ.

Μας τιμά ιδιαιτέρως η συνδιοργάνωση με τον ΣΕΒΕ – Σύνδεσμο Εξαγωγέων ενώ προσβλέπουμε σε αντίστοιχες συνεργασίες με όλα τα Επιμελητήρια , τους Εμπορικούς Συλλόγους & τους φορείς επιχειρηματικότητας της Θεσσαλονίκης στο εγγύς μέλλον».

O Προέδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ κ. Συμεών Διαμαντίδης ενόψει της κεντρικής εκδήλωσης της Procredit Bank της Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη επεσήμανε:

«Ως Πρόεδρος του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνδιοργάνωση αυτής της συνάντησης γνωριμίας των επιχειρηματιών της πόλης μας με την Γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα ProCredit Bank.

Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο, γι’ αυτό το λόγο με την παρούσα δράση προσπαθούμε να προσφέρουμε νέες προοπτικές στους επιχειρηματίες μας.

Μαζί με την ProCredit Bank με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τις προηγμένες υπηρεσίες της που στόχο έχουν την αναβάθμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θέλουμε να δώσουμε νέες δυνατότητες στις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης».

Την εκδήλωση θα συμπαρουσιάσουν η υπεύθυνη επικοινωνίας της τράπεζας στην Ελλάδα / δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και η διακεκριμένη δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Μαρία Σαμολαδά.

Από το Blogger.