Το Real Music Tv είναι γεγονός !

 


Η Real Music Greece αποτελεί μια σταθερά τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική Δισκογραφία με μεγάλες και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της!

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης δημιούργησε και μας παρουσιάζει το τηλεοπτικό της δίκτυο Real Music TV με αποκλειστικό δικό της περιεχόμενο γεμάτο Videoclip & Lyric Videos με σπουδαίους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες που ανήκουν στην οικογένεια της εταιρίας !

Απεριόριστες ώρες οπτικοακουστικού υλικού,24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα με κυκλοφορίες που ξεχώρισαν ,έγιναν viral στα Social Media και αναπαράγονται από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και ομογένεια.

Μια νέα μουσική πρόταση για όλες τις ώρες σε όλους τους χώρους και με εύκολη πρόσβαση στο κανάλι μέσω των app με Ελληνική Τηλεόραση για όλες τις συσκευές, τηλεοράσεις, media devices, κινητά τηλέφωνα κλπ


Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με γνωστές εταιρίες της χώρας που φιλοξενούν τηλεοπτικά δίκτυα ώστε να ενταχθεί το Real Music TV στις υπηρεσίες τους!

Από το Blogger.